Rockwool eristeet

Meiltä saat suoraan varastosta laadukkaat Rockwool eristeet lvi-putkieristykseen.

Olemme eristekaupan ammattilaisia, joten voit luottaa siihen, että meidän kauttamme saat varmasti oikeanlaiset ja laadukkaat tuotteet tekniseen eristykseen nopeasti toimitettuna. Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta toimitamme tuotteita koko Suomeen.

Nouda tuotteet suoraan varastoltamme Turusta: Katso sijaintimme! >>

Nämä Rockwool eristeet saat suoraan varastosta

Me olemme teknisten ja lvi-eristeiden huippuluokan tukkumyyjä, ja siksi meillä on myynnissä myös erittäin laadukkaat Rockwool tuotteet. Meidän kauttamme voit tilata kaikkia Rockwoolin tuotteita, mutta varastossa meillä on viisi takuuvarmaa tuotetta eristetöihin. Rockwool eriste on markkinoiden kirkkaimman kärjen kivivillaeriste.

RW800 Rockwool kourueriste

Rockwool RW800 eristekouru
Vettä ja kosteutta hylkivästä, paloturvallisesta kivivillasta valmistettu materiaali. Eristekouru on tiheydeltään keskimäärin 100kg/m3 ja pituudeltaan noin 1m. Eristekourua käytetään viemäreiden ja putkien ääni-, lämpö- ja kondenssieristyksissä.

Universal-eristekouru

Universal-eristekourut valmistetaan Rockwool-kivivillasta. Se on paloturvallista ja hylkii vettä ja kosteutta. Tämä eriste kouru on päällystetty alumiinilaminaatilla. Eristekouru on taipuisa, joten se taipuu käyrien ympärille leikkaamatta. Noin metrin mittainen Universal-eristekouru on varustettu teippisulkijalla ja liepeellä.

Conlit Firemat

Rockwool eristeet - Conlit Firemat
Conlit Firemat on paloverkkomatto, joita on paloluokille EI30-EI90. Mattojen palotekniset ominaisuudet, mitat ja paksuudet eivät heikkene käytössä. Tämä Rockwool eriste on helppo ja nopea asentaa.

EI30-verkkomaton toinen puoli on päällystetty vahvistetulla alumiinifoliolla ja teräsverkolla. EI60/90-verkkomatoissa on puolestaan käytetty polyesterihuopaa ja galvanoitua teräsverkkoa.

Conlit Fireboard

Conlit Fire Board on palolevy, joita on tarjolla paloluokille EI30-EI120. Conlit-sarjan laadukkaat Rockwool eristeet kestävät hyvin käyttöä, eivätkä heikkene vuosien saatossa. Conlit-palolevyt on valmistettu palamattomasta ja vettä hylkivästä kivivillasta. Levyt on helppo asentaa.

Colit Fire Board on päällystetty mustalla, vahvistetulla alumiinifoliolla. Se eristää ääntä ja parantaa energiatehokkuutta.

Conlit Black Tape

Conlit-paloverkkomattojen ja -palolevyjen asennuksen apuna toimii Conlit Black Tape. Teipissä on samanlainen musta alumiinifoliopinnoite kuin matoissa ja levyissä, joten jäljestä tulee siistiä. Teippi sulkee liitokset tehokkaasti, eikä villaa jää näkyviin.

Conlit 150 P

Rockwool eristeet - Conlit 150 P
Conlit 150 P on kantavien teräsrakenteiden palosuojaukseen tarkoitettu levy (paloluokat R30-R120). Se on valmistettu Rockwool-kivivillasta, joka hylkii vettä. Tuotteella on myös erinomaiset palonsuojausominaisuudet, ja levyt kestävätkin jopa 250 °C:n jatkuvaa lämpöä.

Muut Rockwool eristeet ja tuotteet toimitamme tilauksesta!

Saat varastotavaran noudettuna tai toimitettuna noin 1-3 päivässä, mutta toimitamme myös muita Rockwoolin tuotteita kaikkialle Suomeen. Turun Riimukadulla sijaitsevalta toimipisteeltämme voit noutaa Rockwool eristeet vaikka saman päivän aikana. Palvelemme klo 7-16. Ota yhteyttä »

OTA YHTEYTTÄ!

Riimukatu 2, 20380 Turku

Aukioloajat: arkisin klo 07.00 – 16.00

Pyydä tarjous

Hemmo Yrjälä

Toimitusjohtaja

0400-533 824

Kim Yrjälä

0400-533 825