Teollisuuseristykset

Teollisuuseristykset Eristys-Toimi Oy:ltä vuosien kokemuksella. Kattila, säiliö- ja putkistoeristykset kuuluvat osaamisemme ydinalueeseen. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat tuotantolaitokset, kunnossapitoyritykset, telakat , varustamot ja konepajat. Toimimme pääasiassa Suomessa ja muualla Euroopassa. Referenssikohteena esim. Biovakka Suomi Oy:n säiliö- laite ja putkistoeristykset, Topinoja Turku.

Teollisuuseristykset ja tuotteet Eristys-Toimi Oy:ltä

Eristys-Toimi asentaa ja tarvittaessa myös suunnittelee erilaiset teollisuuseristykset. Meiltä saat myös tuotteet kaikkeen eristykseen. Ota yhteyttä eristyksen ammattilaiseen ja kerro meille eristystarpeestasi!

Teollisuuseristykset: suunnittelu, asennus ja tuotteiden toimitus, Eristys-toimi

Asennamme ja tarvittaessa suunnittelemme:

Palvelemme asiakkaitamme yli 60-vuoden kokemuksella. Toimipaikkamme sijaitsee Orikedon teollisuusalueella Turussa. Toimitamme tuotteitamme kuitenkin laajalle asiakaskunnalle ympäri Suomea, lisäksi harjoitamme vientiä ulkomaille. Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuseristyksiä ja myös asennuspalvelua sekä peltiosien valmistusta erilaisilla automaattikoneilla. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa Parocin tekniset lvi- ja laivaeristeet sekä Armaflexin solukumieristeet. Palvelemme sinua kaikissa mahdollisissa teollisuuseristyksiin liittyvissä asioissa.

Eristys-Toimi Oy
Riimukatu 2
20380 Turku
Puh: 02-275 9911
email: myynti@eristys-toimi.fi
Kim Yrjälä: 0400 533 825

Teollisuuseristykset, teollisuuseristys: Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!