Rockwool eristeet

Meiltä saat suoraan varastosta laadukkaat Rockwool eristeet LVI-putkieristykseen.

Rockwool eriste on markkinoiden kirkkaimman kärjen kivivillaeriste. Olemme eristekaupan ammattilaisia, joten voit luottaa siihen, että kauttamme saat varmasti oikeanlaiset ja laadukkaat tuotteet tekniseen eristykseen nopeasti toimitettuna. Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta toimitamme tuotteita koko Suomeen.

Voit myös noutaa tuotteet suoraan varastoltamme Turusta: Katso sijaintimme! >>

Autamme myös mielellämme eristeen valinnassa. Ota yhteyttä!

Nämä Rockwool eristeet saat suoraan varastosta

Me olemme teknisten ja LVI-eristeiden huippuluokan tukkumyyjä, ja siksi meillä on myynnissä myös erittäin laadukkaat Rockwool tuotteet. Meidän kauttamme voit tilata kaikkia Rockwoolin tuotteita, mutta varastossa meillä on nämä viisi takuuvarmaa tuotetta eristetöihin:

  • RW800 Rockwool kourueriste
  • Universal-eristekouru
  • Conlit Firemat
  • Conlit Black Tape
  • Conlit 150 P

RW800 Rockwool kourueriste

Vettä ja kosteutta hylkivästä, paloturvallisesta kivivillasta valmistettu materiaali. Eristekouru on tiheydeltään keskimäärin 100kg/m3 ja pituudeltaan noin 1m. Eristekourua käytetään viemäreiden ja putkien ääni-, lämpö- ja kondenssieristyksissä.

Pyydä tarjous >>

Universal-eristekouru

Universal-eristekourut valmistetaan Rockwool-kivivillasta. Se on paloturvallista ja hylkii vettä ja kosteutta. Tämä eriste kouru on päällystetty alumiinilaminaatilla. Eristekouru on taipuisa, joten se taipuu käyrien ympärille leikkaamatta. Noin metrin mittainen Universal-eristekouru on varustettu teippisulkijalla ja liepeellä.

Pyydä tarjous >>

Conlit Firemat

Conlit Firemat on paloverkkomatto, joita on paloluokille EI30-EI90. Mattojen palotekniset ominaisuudet, mitat ja paksuudet eivät heikkene käytössä. Tämä Rockwool eriste on helppo ja nopea asentaa.

EI30-verkkomaton toinen puoli on päällystetty vahvistetulla alumiinifoliolla ja teräsverkolla. EI60/90-verkkomatoissa on puolestaan käytetty polyesterihuopaa ja galvanoitua teräsverkkoa.

Pyydä tarjous >>

Conlit Fireboard

Conlit Fire Board on palolevy, joita on tarjolla paloluokille EI30-EI120. Conlit-sarjan laadukkaat Rockwool eristeet kestävät hyvin käyttöä, eivätkä heikkene vuosien saatossa. Conlit-palolevyt on valmistettu palamattomasta ja vettä hylkivästä kivivillasta. Levyt on helppo asentaa.

Colit Fire Board on päällystetty mustalla, vahvistetulla alumiinifoliolla. Se eristää ääntä ja parantaa energiatehokkuutta.

Pyydä tarjous >>

Conlit Black Tape

Conlit-paloverkkomattojen ja -palolevyjen asennuksen apuna toimii Conlit Black Tape. Teipissä on samanlainen musta alumiinifoliopinnoite kuin matoissa ja levyissä, joten jäljestä tulee siistiä. Teippi sulkee liitokset tehokkaasti, eikä villaa jää näkyviin.

Pyydä tarjous >>

Conlit 150 P

Conlit 150 P on kantavien teräsrakenteiden palosuojaukseen tarkoitettu levy (paloluokat R30-R120). Se on valmistettu Rockwool-kivivillasta, joka hylkii vettä. Tuotteella on myös erinomaiset palonsuojausominaisuudet, ja levyt kestävätkin jopa 250 °C:n jatkuvaa lämpöä.

Pyydä tarjous >>

Muut Rockwool eristeet ja tuotteet toimitamme tilauksesta!

Saat varastotavaran noudettuna tai toimitettuna noin 1-3 päivässä, mutta toimitamme myös muita Rockwoolin tuotteita kaikkialle Suomeen. Turun Riimukadulla sijaitsevalta toimipisteeltämme voit noutaa Rockwool eristeet vaikka saman päivän aikana. Palvelemme klo 7-16.
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!