PAROC Marine ja Offshore -paloeristysratkaisut

Paroc Marine -eristeet Eristys-Toimen monipuolisesta valikoimasta.

Laivojen palontorjuntamääräykset ovat erittäin tiukkoja ja syystäkin. Turvallisuudesta ei tingitä, mutta käytettävien ratkaisujen on oltava kustannustehokkaita.

Paroc Marine -eristeet Eristys-Toimen monipuolisesta valikoimasta.

Paroc on kehittänyt erilaisia kivivillaan perustuvia paloeristysratkaisuja telakkateollisuuden tarpeisiin jo 1980-luvulta lähtien. Kevyet ja ohuet ratkaisut on testattu ja hyväksytty A-luokan teräs- ja alumiinirakenteiden sekä H-luokan teräsrakenteiden palosuojaukseen. ERISTYS-TOIMI varastoi yleisimpiä Paroc Marine eristeitä. Myymme myös kaikkia tuotteita, kysy lisää.

Paroc Marine tuotteet

Tuotekehitystyöllään Paroc on säilyttänyt asemansa yhtenä johtavista laivaeristeiden valmistajista; lisää innovaatioita voidaan odottaa tulevaisuudessa. Eristys-Toimi myy myös eristeiden kiinnitys ja pinnoitus tarvikkeita. Hitsattavat eristepiikit Fe, HST ja Alu alustoihin, ja näihin kiinitysprikat. Ruuvipiikit ja Liimapiikit ovat myös tuotteita joita käytetään eristeiden kiinnitykseen. Pinnoitteista myymme Lasikuitukankaita eri laatuisina Alupintaisen valkoisena ja mustana. Keraamiset kankaat ja silikonikankaat kuuluvat myös valikoimiimme. Valmistamme myös eristetyynyjä pakoputkiin, ventiileihin yms.

Jos tarvitset Paroc marine tuotteita niin ota yhteyttä. Asiantuntijamme neuvovat mielellään ja kattavasta valikoimastamme löytyy varmasti oikeanlainen tuote jokaiseen tarpeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous »