Paloeristeet

Paloeristeet kaikkiin tarpeisiin löydät Eristys-Toimi Oy:ltä!

Palotilanteessa rakennusrunko ja rakennusmateriaalit ovat kovalla koetuksella. Tarpeeksi korkeassa lämpötilassa jopa teräs taipuu ja betoni rapautuu. Kun kantavan runkomateriaalin kriittinen lämpötila ylittyy, on koko rakennus vaarassa. Kaikki rakenteet tarvitsevat lisäaikaa – palolta suojaavan kerroksen, joka varmistaa riittävän lujuuden säilymisen, kun lämpötilat nousevat. Oikeaoppinen palosuojaus ehkäisee omaisuuden tuhoutumista sekä pelastaa ihmishenkiä.

Yhteydenottopyyntö »

Paloeristeet – lue lisää

Paroc on eristyksen asiantuntija ja tunnettu paloturvallisista eristeratkaisuista. Tavoitteemme on, että jokainen rakennus on materiaaleista ja rakenteista riippumatta mahdollisimman turvallinen ja kestävä ja siksi haluamme jakaa osaamistamme suunnittelijoille. Vuosien varrella olemme keränneet valtavasti testattua tietoa rakenteiden toiminnasta palotilanteissa, jonka haluamme jakaa asiakkaiden kanssa. Siksi olemme kirjoittaneet palosuojaoppaat, josta kaikki tarvittava tieto, laskelmat ja taulukot löytyvät helposti ja kätevästi, yksien kansien sisässä.

Puurakenteiden paloeristeet

Vaikka puu luokitellaan palavaksi materiaaliksi, oikein suunniteltu puurakenne selviää suhteellisen hyvin tulipaloista. Kevyet puurakenteet saavat helposti riittävän suojan kivivilla lämmöneristeestä ja normaaleista sisälevykerroksista.

Betonirakenteiden paloeristeet

Vaikka betoni on palamaton materiaali, riippuu betonirakenteen palonkestävyys monesta eri tekijästä. Rakenteiden palonkestoa voidaan lisätä suojaamalla betoniteräkset kivivillalla.

Teräsrakenteiden paloeristeet

Kaikki teräsmateriaalit menettävät lujuuttaan kuumentuessaan riippumatta teräksen laadusta. Käytännöllisin tapa rajoittaa teräksen lämpötilan nousua on eristää se palolta. Palosuojausoppaastamme löydät ohjeet teräksen palosuojauksen eri mahdollisuuksiin. ERISTYS-TOIMI OY varastoi FPS170 20 mm 30mm ja 50 mm levyjä ja myy kaikkia Parocin eristeitä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous paloeristeistä