Lasikuitukangas laiva- ja teollisuuskäyttöön

Valikoimistamme löytyy laaja lasikuitukangas valikoima moniin eri käyttötarkoituksiin. Myymme laiva- ja teollisuuskäyttöön tarkoitettuja tyyppihyväksyttyjä lasikuitu- ja calsiumsilikaattikankaita. Kankaita on saatavana kolmena eri vaihtoehtona: valkoisena, mustana sekä foliopintaisena.

Ominaisuuksiensa ansiosta lasikuitukangas sopii erinomaisesti monenlaiseen eristykseen ja kevytrakentamiseen. Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri oikeanlaiset kankaat tarpeisiisi.

Kysy lisää lasikuitukankaasta

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 02-275 9911 (arkisin klo 7-16).

Lasikuitukangas monipuolisilla ominaisuuksilla

Silikaattikankaiden lämmönkesto on jopa yli 1000 C°+. Kankaan lämmönkesto on jopa yli 600 C°. Vettä hylkivät silikonikäsitellyt kankaat kuuluvat myös varastovalikoimaamme. Lisäksi valmistamme eristetyynyjä venttiilien ja laippojen päälle. Laivojen pakoputkityynyt kuuluvat myös valmistusohjelmaamme.

Keraamiset eristeet paksuuksilla 13, 25 ja 50 mm ovat varastovalikoimassamme ja saat ne meiltä nopeasti. Keraamisten eristeiden lämmön kestot ovat yli 1000 C°. Tarkemmat ominaisuudet kuten pölyäminen, lämmön heijastus ja kemikaalien kesto riippuvat käsittelystä. Lopullinen ratkaisu valitaan aina tarpeidesi ja kohteen vaatimusten mukaan.

Lasikuitukangastamme on saatavissa monessa värissä ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri sinulle oikea ratkaisu. Kerromme ja neuvomme mielellämme lisää!