Paroc eristeet

PAROC eristeet Eristys-Toimen kattavasta valikoimasta!

Tekniseen eristämiseen suunnitellut PAROC-eristeet ovat valmistettu kivivillasta, joka on luonnostaan kestävä ja paloturvallinen materiaali. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja LVI-järjestelmien palo-, lämmön-, ääni- ja kondenssieristykseen kiinteistöissä, teollisuusprosesseissa ja -putkistoissa, rakenteissa, teollisuuslaitteistoissa, laivanvalmistusteollisuudessa sekä OEM-sovelluksissa.

Eristys ja energiatehokkuus

Energiatehokkuutta parantavat toimenpiteet talotekniikassa ja teollisuudessa ovat tärkeä osa ilmastopolitiikkaa, sillä energian tehokkaampi hyödyntäminen auttaa vähentämään ilmasto- ja ympäristökuormitusta. Oikeanlaisilla eristyksillä saat energiatehokkuuden oikealle tasolle.

Tekninen eristäminen

Tekninen eristäminen varmistaa maksimaalisen energiankäytön tehokkuuden, vähentää energian kulutusta ja pidentää järjestelmien käyttöikää. Sen suojaava vaikutus johtaa myös kunnossapitokustannusten alentumiseen. Investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt, ja vaikutukset voidaan laskea koko eristyksen elinkaaren ajalle.

PAROC eristeet ovat laadukkaat ja kestävät

Monipuoliset paroc eristeet jokaiseen kohteeseen Parocilta löydät ratkaisut kaikkeen tekniseen eristämiseen sekä uusissa rakennuksissa että korjausrakentamisessa. ERISTYS-TOIMI myy ja varastoi Parocin teknisiä ja paloeristeitä.

Ota yhteyttä
Lähetä  tarjouspyyntö

OTA YHTEYTTÄ!

Riimukatu 2, 20380 Turku

Aukioloajat: arkisin klo 07.00 – 16.00

Pyydä tarjous

Hemmo Yrjälä

Toimitusjohtaja

0400-533 824

Kim Yrjälä

0400-533 825