Paroc-eristeet

PAROC eristeet Eristys-Toimen kattavasta valikoimasta! Tekniseen eristämiseen suunnitellut PAROC eristeet ovat valmistettu kivivillasta, joka on luonnostaan kestävä ja paloturvallinen materiaali. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja ratkaisuja LVI-järjestelmien palo-, lämmön-, ääni- ja kondenssieristykseen kiinteistöissä, teollisuusprosesseissa ja -putkistoissa, rakenteissa, teollisuuslaitteistoissa, laivanvalmistusteollisuudessa sekä OEM-sovelluksissa.

Kysy lisää Paroc eristeistä

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 02-275 9911 (arkisin klo 7-16).

Tutustu lisää tukkumyynnissä oleviin PAROC tuotteisiimme:

  • Talotekniikan putkieristeet
  • Ilmakanavien lämmöneristeet
  • Ilmakanavien äänenvaimennuseristeet
  • Ilmakanavien eristysjärjestelmä Paroc Hvac AirCoat
  • Ilmakanavien paloeristeet
  • Teollisuuden eristematot
  • Teollisuuden eristelevyt
  • Teollisuuden putkieristeet
  • Laivaeristeet

Eristäminen parantaa energiatehokkuutta

Paroc-putkieristeet parantavat energiatehokkuutta

Energiatehokkuutta parantavat toimenpiteet talotekniikassa ja teollisuudessa ovat tärkeä osa ilmastopolitiikkaa, sillä energian tehokkaampi hyödyntäminen auttaa vähentämään ilmasto- ja ympäristökuormitusta. Oikeanlaisilla eristyksillä saat energiatehokkuuden oikealle tasolle. Autamme sinua löytämään Paroc eristeistä oikeat tuotteet eristystarpeisiisi.

Tekninen eristäminen

Tekninen eristäminen varmistaa maksimaalisen energiankäytön tehokkuuden, vähentää energian kulutusta ja pidentää järjestelmien käyttöikää. Sen suojaava vaikutus johtaa myös kunnossapitokustannusten alentumiseen. Investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt ja vaikutukset voidaan laskea koko eristyksen elinkaaren ajalle.

PAROC eristeet ovat laadukkaat ja kestävät

Parocilta löydät eristeet kaikkeen tekniseen eristämiseen sekä uusissa rakennuksissa että korjausrakentamisessa. Myymme ja varastoimme Paroc eristeet tekniseen ja paloeristykseen. Paroc eristeet parantavat energiatehokkuutta, vähentävät ympäristön kuormitusta ja pidentää järjestelmien käyttöikää. Jos tarvitset Paroc eristeitä tai sinulla herää kysymyksiä, niin asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään.